Lüks otomobil markası Bugatti, dünyada sadece bir adet ürettiği ‘La Voiture Noire' modeli 12.3 milyon dolara satmıştı. Dünyanın en pahalı otomobili olan modeli, futbolcu Cristiano Ronaldo'nun aldığı ortaya çıktı. Ronaldo'nun yeni oyuncağının değeri, garajındaki 19 otomobilin toplamından daha pahalı.

EN ZENGİN 3'ÜNCÜ SPORCU

Fransız lüks otomobil üreticisi Bugatti, 2 ay önce Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıttığı ‘La Voiture Noire' (Siyah Otomobil) modelini 12.3 milyon dolara satmış ancak alıcı açıklanmamıştı. İspanyol medyasının haberine göre; otomobilin gizli alıcısı, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo (34) çıktı. Ronaldo, dünyanın en çok kazanan üçüncü sporcusu, 10'uncu ünlü ismi. Lüks otomobillere tutkusuyla tanınan Ronaldo'nun garajında hali hazırda 19 otomobili olduğu biliniyordu.

EN UCUZU 55 BİN DOLAR

Bu otomobillerden en pahalısı 2 yıl önce aldığı 2.8 milyon dolarlık Bugatti Chiron olmuştu. 4 çocuk babası Ronaldo'nun tüm otomobillerinin toplam değeri, 7.5 milyon dolar olarak hesaplanıyordu. 12.3 milyon dolarlık yeni Bugatti'si ile garajının değerini 20 milyon dolara çıkardı. Garajındaki en ‘ekonomik' otomobilin değeri 55 bin dolar ile Mercedes'in C sınıfı Coupe modeli. Ronaldo'nun koleksiyonundaki diğer markalar şöyle: Rolls Royce, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, McLaren, Bentley, Maserati, Audi, BMW.

BİR PAYLAŞIMI 730 BİN DOLAR

İspanyol Real Madrid takımından İtalyan Juventus'a 112 milyon dolara transfer olan Ronaldo'nun 17 yıllık profesyonel kariyerinde edindiği servet 450 milyon doları geçti. Sadece spor giyim markası Nike ile 1 milyar dolarlık ömür boyu sözleşmesi olan Ronaldo'nun tek bir Instagram paylaşımının değeri 730 bin dolar.