İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, Türkiye'yi Gece Koşuları ile buluşturmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası spor organizasyonları düzenleyen Uzunetap'ın iş birliğiyle düzenlenen yarışta, koşu ve bisiklet olmak üzere iki ayrı dalda yarış eşzamanlı olarak başlıyor. 5 farklı kategoride mücadele edecek olan yarışmacıları heyecanlı bir yarış bekliyor.

Unutulmayacak bir spor deneyimi yaşatan Under Armour Longest Night, 8K ve 20K iki parkurda koşu, 45K ultra maraton, 30K ve 45K bisiklet olmak üzere 5 ayrı kategoride gerçekleştiriliyor.

Kategoriler için yarış başlangıç, bitiş ve parkur süreleri farklılık gösteriyor. Saat 20.45'te başlayacak yarışlar öncesinde katılımcıların kit dağıtımı, malzeme kontrolü ve son hazırlıkların tamamlanması için 18:00-20:00 arasında başlangıç noktasında bulunması gerekiyor.

Bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyenler, www.uagecekosulari.com adresinden, yarışma gününe kadar kayıtlarını tamamlayabiliyor. Organizasyonda Garmin, ZUBİZU, Acıbadem Mobil ve Argos Şirketler Grubu önemli destekçiler arasında yer alıyor.