Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Bu bir ilandır

YENİ MALATYASPOR

- Sezona Hamza Hamzaoğlu'yla başlayan Yeni Malatyaspor, arka arkaya kötü sonuçlar gelince çareyi İrfan Buz'da aramaya karar vermişti. İrfan Hoca da 2 maçtır takımın başında, 5 gol yedi, sadece 1 puan toplayabildi.

- Ciddi anlamda koronavirüs ile de savaşıyorlar... Tam 7 oyuncu karantinada, Teenage Hadebe cezalı, 2 de sakat var. Toplam eksik sayısı 10!

- Sakatlardan Zeki Yavru son antrenmanda takımla çalıştı, karantinada olanlardan da Jody Lukoki geri döndü ama durumları maç saati netlik kazanacak.

- Olcay Şahan, Umut Bulut, Kubilay Kanatsızkuş, Ahmet Ildız gibi ilk 11'de yer bulan isimler Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek.

- İrfan Buz'un Jospin Nshimirimana, Eric Ndizeye, Doğukan Emeksiz gibi genç isimleri kadroya alması şaşırtıcı olmaz.

- Orta alan tamamen Afriyie Acquah'a emanet olacak. Hücumda Benjamin Tetteh izleyeceğiz. Arkasında Stevie Mallan, kanatlarda da Mustafa Eskihellaç ve Moryke Fofane forma giyecek.

FENERBAHÇE

- Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı Denizlispor karşılaşmasını 1-0 kazanan, Erol Bulut dönemine kıyasla sahaya konan futbolda pek bir farklılık göremediğimiz Fenerbahçe'de, taraftarları sevindiren tek gelişme Mbwana Samatta'nın yeniden gol atması oldu.

- Sarı lacivertlilerin deplasman kafilesinde Altay Bayındır'ın yedeği olarak 2003 doğumlu Osman Ertuğrul Çetin ve Canberk Aydemir yer aldı. Harun Tekin ile Oytun Özdoğan sakat.

- Koronavirüs karantinaları sona ermesine rağmen maç kondisyonu yeterli görülmeyen Nazım Sangare ve Papiss Cisse de Malatya'ya götürülmedi.

- Denizlispor karşısında alışılmış 4-2-3-1'in aksine takımı 4-1-4-1 gibi sahaya sürüp Sinan Gümüş sürprizi yapan Belözoğlu, maç sonrasında "Her maçın hikayesi, taktiği, oyuncu tercihleri farklıdır" demişti... Bakalım bu sefer ne gibi bir sürpriz yapacak?

- Anlaşılan o ki, Samatta'yı yine ilk 11'de göreceğiz. 4-1-4-1'de ısrar edilirse bu sefer kanatta Bright Osayi-Samuel başlayacaktır.

- İrfan Can Kahveci de kenardan gelip ciddi "akıl" koymuştu, onu da bu sefer maçın başından itibaren izleriz.

%69'luk kesim Emre Belözoğlu yönetiminde kayıpsız ilerlemek isteyen sarı lacivertli takıma, Malatya deplasmanında da güveniyor...

Yeni Malatyaspor'un Hibernian'dan kiraladığı Stevie Mallan, İskoçya'da Edinburgh Derbisi'nde boy göstermişti...