Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, taraftarın üzerine titrediği Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'e her platformda sahip çıkıyor. Hollandalı teknik adam rahat bir çalışma ortamı sağlamaya çalışan Nazifoğlu, daha önce Riekerink'e uygunsuz soru soran iki gazeteciye yasak getirmişti.

Riekerink'e doğru su şişelerin tekme atan Hamit Altıntop da kadro dışı bırakılmış, özür dilediği için affedilmişti.

AYHAN AKMAN'LA TARTIŞTI

Yasin Öztekin'e ayrıca teknik heyetin kızgınlığı devam ediyor. Bruma'nın attığı gol sonrasında söylenmeye devam eden Yasin, bu duruma tepki gösteren yardımcı antrenör Ayhan Akman ile de tartıştı. Bu duruma çok sinirlenen Akman, oyuncusunu terslemişti.

PARA CEZASI GELİYOR

Galatasaray yönetimi, disiplinsiz davranan kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Adana deplasmanında 60. dakikada oyundan alındıktan sonra Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'e sinirlenerek önce yedek kulübesindeki cama yumruk atan ardından da formasını yere fırlatan Yasin Öztekin'e ağır bir fatura kesildi. 29 yaşındaki futbolcu, dün resmi siteden yapılan açıklama ile kadro dışı bırakıldı.

Sarı-kırmızılı takımın resmi sitesinden, kadro dışı bırakılması ve para cezasıyla ilgili şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcularımızdan Yasin Öztekin, Adanaspor maçında oyundan çı- karken sergilediği disiplinsiz davranışlar nedeniyle bugünden sonra U21 takımımızla çalışacaktır. Yasin Öztekin'e verilecek maddi ceza ise yönetim kurulu toplantısında belirlenecektir."