Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
 
Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor formasıyla yıldızlaşan Vedat Muriç için ülkesi Kosova'dan özel bir analiz geldi.
 
Skorer'e konuşan Veqsport.com editörü Driton Latifi, tecrübeli forvetin çok çalışkan bir isim olduğunu ve transfer olması halinde çok büyük yarar sağlayacağını aktarıdı.
 
Driton Latifi'nin Skorer için yaptığı yorumda satırbaşları şöyle:
 
"Muriç'i kariyerinin ilk yıllarından beri biliyorum. FC Liria'da oynadığı günlerden beri takip ediyorum. Kendisini her zaman çok iyi motive edebilen, oyun seviyesini hep yüksekte tutmaya çalışan ve hep mücadele eden bir futbolcu. Şu anda da Kosova Milli Takımı için önemli bir oyuncu. 
 
Fiziksel olarak ağırlık problemi ve zaman zaman pozisyonlarda ağır kalma sorunu olsa da bu durumu çok iyi kapatıyor. İki ayağını da iyi kullanıyor. Çok iyi çalışıyor. Takımlarında her zaman savunma oyuncusu da dahil saha içinde herkese yardım ediyor. Takımın her zaman mücadeleci isimlerinden biri. Adeta takımlarının savunmasını yaptığı presle hücumdan başlatıyor. Ayrıca hücum hattında forvetteki diğer arkadaşları ya da orta saha oyuncularıyla hep iyi bir iş birliği kuruyor. Eğer Fenerbahçe'ye transfer olursa çok yarar sağlar. Fenerbahçe'nin hücum gücüne ve takım oyununa çok katkı sağlar. Fenerbahçe için yüzde 120'sini verir. Tüm takıma yardım eder, bundan eminim."