Plair bu twitter açıklamasında: "Başka bir dönüm noktasını tamamladık. PAIR ALPHA'yı sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bağlılığımızın meyvesi e-spor dünyasına devrim oluşturacak bu işi sizlere duyuruyoruz."

Plair, Discord, Twitch ve Steam gibi oyun platformlarında bulunan özellikleri bir araya getirmeyi planlıyor. Platform gelecek yılın Mart aylarında kullanıcıların hizmetine sunulmasını planladı, kullanıcıların e-sport turnuvalarına ev sahipliği yapmaya, içerik oluşturma ve paylaşımlarına, diğer oyuncu gruplarıyla etkileşime girmelerin ve blockchain sisteminin üzerinde merkezi olmayan oyun uygulamarı oluşturmalarına olanak sağlamak istiyor.

Plair ile Esport Turnuvaları

Oyun platformu ilk başlarda League of legends, Dota 2, CounterStrike: Global Offensive, Pubg ve Fortnite gibi popüler oyunlar için 1v1 ve takımlı turnuvaları destekleyeceğini belirtti.

PLA'nın 3,74 milyon dolarlık piyasa değeri bulunuyor, yeni açılan AltDex Oyun Endeksi'nde (ALTGAME), en iyi 12'ci blockchain ekosistemli oyun platformunu oluşturuyor.