Galatasaray'da orta saha teknik direktör Fatih Terim'in istediği seviyede değil.

Fernando sık sakatlandığı için güven vermiyor, Selçuk İnan'ın yaşı ilerledi, eski formuna ulaşamıyor. Badou Ndiaye kiralık, sezon bitiminde Stoke City'ye dönecek.

Ayrıca sezon boyunca beklenilen performansından çok uzaktı. En zayıf halka olarak görülen Ryan Donk, parçalının hakkını en çok veren isim.

Fatih Terim, gelecek sezon formayı gözü kapalı vereceği, adını 11'e düşünmeden yazacağı bir orta saha oyuncusu istediğini söyledi.

Mustafa Cengiz kalsa da yeni başkan gelse de Terim'in gönlündeki isim aynı: Nahitan Nandez.

BİR YILDIZ GELECEK

Aslan'ınn "İmparator" lakaplı hocası Fatih Terim, 23 yaşındaki Nandez'in transferinde ısrarcı.UEFA ile anlaşması olan Cimbom onu alabilmek için takımın para eden yıldızlarından biriyle yollarını ayıracak. Sofiane Feghouli veya Younes Belhanda'dan birini elden çıkaracak olan Cimbom, Nandez için Boca Juniors'a güçlü bir teklif sunacak.

Genç futbolcunun, Arjantin kulübüyle 2020 yılına kadar kontratı bulunuyor. Bonservis bedeli de 8 milyon euro civarında. Nandez de kariyerinin bu döneminde Güney Amerika'dan çıkarak kendini gösterebileceği bir kulübe transfer yapmak istiyor. Bu da Aslan'ın işini kolaylaştırıyor.

MUSLERA DEVREDE!

Cimbom, Nahitan Nandez'i ikna etmek için Fernando Muslera kozunu kullanacak. Uruguay Milli Takımı'nda yaptığı çıkışın ardından Premier Lig takımlarının da gündemine giren 23 yaşındaki oyuncu için, Aslan'ın kalecisi devreye sokulacak. Uruguaylı eldiven, vatandaşı Nandez'i yakın markaja alacak.

NANDEZ'İN ARTILARI

* Tam bir top hırsızı

* Takıma enerji katıyor

* Top hakimiyeti

NANDEZ'İN EKSİLERİ

* Skor katkısı düşük

* Kritik anda hatalı pas

* Gereksiz kart görme

Galatasaray'da Gomis krizi! FIFA'ya gidiliyor...