Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'ndeki yazısında istifa etmeyeceğini, kulübü olağanüstü genel kurula götürmeyeceğini resmen açıkladı. Peki, Başkan Yıldırım'ın yol haritası nasıl? Kongreye gitmeyecek ama ne yapacak? Gelecekle ilgili beklentileri ne?
Bu sorulara cevap bulmadan önce yönetimin artan "İstifa" tezahüratına bakışını analiz etmek gerek.
Fenerbahçeli yöneticiler protestoları, kulüpten rant elde edemeyen bir grubun yaptırdığını düşünüyor. Bu nedenle istifa tezühüratlarına kesinlikle itibar edilmiyor. Gaziantep dönüşü, Sabiha Gökçen'de protesto gösterilerinde bulunanların da bu grup olduğu düşüncesi hakim.

PROTESTODA KAOS VE RANT MI VAR?
Başkan Yıldırım, "Yönetim Kurulu'na çeşitli şekillerde baskı yapmak suretiyle kulübü olağanüstü genel kurula götüreceğini düşünenlere yanlış yolda olduklarını bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyorum. Bunun saedce Fenerbahçe'ye zarar vereceğini ve hortlatılmak istenen bu yöntemin geçmişte Fenerbahçe'ye nasıl ağır zararlar verdiğini kendilerine son bir kez daha hatırlatmak isterim" sözü ile kaos çıkartıp, tekrar Fenerbahçe'den rant elde etme planları yapanlara dikkat çekti. Yıldırım'ın "Artık Yargıtay kararını beklemeyeceğiz" sözünün arkasında ise gelecekle ilgili büyük beklentileri var.

CEFANIN ARDINDAN SEFA BEKLİYOR

Samandıra'ya giderek takıma "Protestolar beni yıldıramaz" mesajı veren Yıldırım 6 yıldır çektiği eziyetlerin yanında tribündeki istifa tezahüratlarının kendisini pes ettirmeyeceğini vurguladı. Yıldırım yaptığı fedakarlıklar ve yaşadığı sıkıntıların ardından Avrupa'da kupa kaldırmadan en azından Süper Lig'de şampiyonluk yaşamadan başkanlığı bırakmak istemiyor. Bu hedefine ulaşana kadar da pes etmeden görevine devam etmeyi planlıyor. Kısacası Başkan Aziz Yıldırım, kısa vadede görevinden ayrılmayacak, bırakırsa da yine "Zirvede" bırakacak.