Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

UEFA Gençlik Ligi'nde heyecan devam ediyor.

Temsilcimiz UEFA Gençlik Ligi'nde oynadıkları ilk karşılaşmayı deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Bordo-mavililer rakibini yeniden mağlup etmek istiyor.

Yavuz Selim Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Bulgaristan Futbol Federasyonu'ndan  Georgi Davidov yönetecel. Davidov'un yardımcılıklarını Georgi Davidov  ve  Petar Nikolov Dzhuganski yapacak.

TRABZONSPOR U19 - ZVİJEZDA BİJELJİNA U19 MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trabzonspor U19 - Zvijezda Bijeljina U19 maçı saat 14.00'da başlacak. Şuan yayıncısı bulunmayan karşılaşmanın Trabzonspor You Tube kanalından yayınlanması bekleniyor.

AVCI'DAN MORAL ZİYARETİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Gençler Ligi'nde yarın Bosna Hersek ekibi Zvijezda 09 ile karşılaşacak olan U19 takımını ziyaret etti.

Trabzonspor Mehmet Ali Yımaz Tesislerinde U19 takımının bugün gerçekleştirdiği son antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla sahada görüşen Abdullah Avcı, yarınki karşılaşma öncesi takıma başarılar diledi.

Avrupa maçlarının oyuncuların gelişimine önemli katkı sağladığını söyleyen Abdullah Avcı, "Sizler bizim için çok önemlisiniz. Gelişiminizi sürdürmeli ve hedefinizi A takım olarak belirlemelisiniz. BaktığınızdaHasan hoca da sizler gibi altyapıdan gelip üst takıma yükseldi. Bizler takibimizi sürdürüyoruz. Yarın da tribünde olacağım. Müsabakada sizlere bol şans diliyorum" dedi.