Süper Lig'in ikinci yarısına Medipol Başakşehir yenilgisiyle başlayan ve ligde 5 maç sonra kaybeden Trabzonspor, 19'uncu hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek.

KADRO BÜYÜK ORANDA KORUNACAK

Bordo-mavililerde teknik direktör Ünal Karaman, sakatlığı bulunan ve tedavileri devam eden Onazi, Pereira ve Sosa'nın yanı sıra ülkelerinin milli takımında bulunan Amiri ile Hosseini'den bun maçta faydalanamayacak. Karaman'ın ligde son oynanan Medipol Başakşehir maçındaki 11'ini büyük oranda koruyarak sadece sakat olan Pereira'nın yokluğunda Kamil Ahmet'i sağ bekte oynatıp orta alanda ise Batuhan'a görev vermesi bekleniyor.

SİVASSPOR İLE 26'NCI RANDEVU

Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 26'ncı kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 25 maçta Trabzonspor'un 13, ev sahibi Sivasspor'un 7 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu maçlarda 38 gol atarken, kalesinde 27 gol gördü.

Trabzonspor'un Demir Grup Sivasspor maçı muhtemel 11'i şu şekilde:

Uğurcan- Kamil Ahmet, Hüseyin, Toure, Novak, Yusuf, Batuhan, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme- Rodallega

SAKAT: Onazi, Pereira, Sosa.

CEZALI: Yok

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri