Onazi'nin sezonu kapatmasının ardından Sosa'nın da sakatlığıyla sarsılan ve orta sahada sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da Arjantinli yıldızdan gelen kötü haberle kriz bir daha büyüdü.

Ligin ikinci yarısını Medipol Başakşehir mağlubiyetiyle açan, ardından da Demir Grup Sivasspor ile berabere kalan bordo-mavililerde orta alandaki sıkıntı fazlasıyla göze çarpmıştı. Transfer yasağı nedeniyle takviye yapamayan Karadeniz ekibi Kucka'yı da satınca büyük boşluğa düştü.

Bir de bu kadar kötü haberin üzerine Sosa'nın dönüşünün uzaması moralleri bozdu. Ankaragücü maçında forma giyemeyecek olan tecrübeli futbolcunun Galatasaray ile oynanacak zorlu maçta da forma giyemeyebileceği öğrenildi. Son iki maçtan sadece bir puan çıkaran ve zirve yarışında ağır bir yara alan Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman bu haber sonrası büyük üzüntü yaşadı. Her şeye rağmen tecrübeli çalıştırıcının daha fazla kötü sonuca tahammülü olmadığı ve Ankaragücü maçından alınacak bir galibiyetle çıkışa geçmenin hesaplarını yaptığı bildirildi.

(Skorer)