Karadeniz ekibi bir süredir temas halinde bulunduğu ve görüşmelere başlandığını KAP'a da açıkladığı Hosseini'yi kente getirdi. Ayrıca bir diğer İranlı savunmacı Morteza Pouraliganji de şehire davet edildi.

ŞU ana kadar sadece İranlı sol kanat oyuncusu Vahid Amiri'yi kadrosuna katan ve ardından stoper transferine yoğunlaşan Trabzonspor, daha önce Türkiye'ye getirdiği ancak kulübü Esteghlal ile yaşanan sıkıntılar nedeniyle transferini sonuçlandıramadığı Majid Hosseini'yi dün şehire getirdi. 22 yaşındaki İranlı stoperin sağlık kontrollerinden geçirileceği ve bugün Karadeniz ekibinin imza töreni düzenlenmesinin planlandığı öğrenildi.

TRABZON Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “Yarın (bugün) sözleşmesi yapılacak diye umuyoruz. Kulübüyle sorunların çözülmesi için her türlü girişimde bulunuldu. Bulunuluyor, şu anda da devam ediyor. Umuyoruz ki kardeş İran'ın bir takımından bu transfer, dostlukları pekiştirerek devam ettirir” şeklinde konuştu.

SON KEZ GÖRÜŞÜLECEK

STOPER hattına en az 2 takviye yapmayı planlayan Trabzonspor'un, Hosseini'nin yanı sıra İranlı stoper Morteza Pouraliganji'yi de şehire davet ettiği kaydedildi. 26 yaşındaki oyuncu ile yapılacak son görüşmelerin ardından transferinin netlik kazanacağı belirtildi. Daha önce İranlı Vahid Amiri'yi kadrosuna katan, Hosseini ile de büyük ölçüde anlaşan bordo-mavililerin, Morteza ile de anlaşma sağlaması durumunda takımdaki İranlı oyuncu sayısı 3'e yükselecek.