Burak Yılmaz'ın devre arasında gelişinin ve zirvedeki rakiplerinin puanlar kaybetmesiyle kendini bir anda şampiyonluk potasında bulan Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, bu başarıyı üçüncü kez yaşamanın telaşıyla çalışırken, camia farklı bir hesap peşinde...

Galatasaray ile yarın yapacağı maçtan üç puanla ayrılması durumunda, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geçecek olan siyah-beyazlılar, bu mutluluğa Trabzon'da uzanabilir. Cim-Bom derbisinden sonra, evinde Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı takım, Trabzonspor ile Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki maçtan da galibiyetle ayrılması halinde, şampiyonluğa ulaşabilecek.

O hafta Galatasaray'ın Medipol Başakşehir ile oynayacak olması nedeniyle, Trabzonspor maçının önemini bilen Şenol Güneş'in sürekli olarak, “Şampiyon olalım da turu nerede atarsak atalım önemli değil. Biz maç maç ilerlemek zorundayız” dediği öğrenildi.

Güneş'in aksine, kulüp içerisinde ise “Eğer şampiyon olursak ve bu şampiyonluk Trabzonspor maçından sonra gelirse, Şenol Güneş kendi ismini taşıyan statta şampiyon olmuş olacak. Bu zafer daha da kıymet kazanacak” diye konuşulduğu ortaya çıktı.

(Milliyet)