Altay ve Hatayspor'un adını doğrudan Spor Toto 1. Lig'e yazdırdığı ligde, play-off çeyrek finalinde rakiplerini saf dışı bırakan Beyaz Grup'ta Gümüşhanespor ile Sakaryaspor, Kırmızı Grup'ta ise Afjet Afyonspor ile Keçiörengücü yarı finalde karşılaşacak.

Rövanş karşılaşmalarının 22 Mayıs Salı günü oynanacağı play-off'ta, finale kalanlar 27 Mayıs Pazar günü Mersin Stadı'nda Spor Toto 1. Lig'e yükselecek üçüncü ekip olmak için sahaya çıkacak.

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

GÜMÜŞHANESPOR-SAKARYASPOR

Beyaz Grup'ta çeyrek finalde Şanlıurfaspor'u saf dışı bırakan Gümüşhanespor ile Bandırmaspor'u eleyen Sakaryaspor, yarın saat 16.00'da hakem Özgür Yankaya'nın yöneteceği müsabakada Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında normal sezonda Sakarya'da oynanan müsabaka 1-1 berabere sona ermiş, Gümüşhane'deki karşılaşma ise ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlanmıştı.

AFJET AFYONSPOR-KEÇİÖRENGÜCÜ

Kırmızı Grup'ta önceki turda Menemen Belediyespor'u eleyen Keçiörengücü ile Sivas Belediyespor engelini geçen Afjet Afyonspor, hakem Serkan Çınar'ın düdük çalacağı play-off yarı final ilk maçında yarın saat 19.00'da Afyonkarahisar Zafer Stadı'nda karşılaşacak.

Normal sezonda Afjet Afyonspor, iç sahada 2-0, deplasmanda ise 2-1 kazanmıştı.