Nevzat Dindar / Skorer
 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Akhisarspor karşısında kadroda bazı değişiklikler yaptı.
 
Deneyimli hoca son Çaykur Rize maçından farklı olarak 3 değişikliğe gitti. Terim, sol bekte Nagatomo'nun yerine Linnes'i, orta sahada ise Fernando'nun yerine Selçuk İnan ile cezadan Belhanda'yı Donk'un yerine tercih etti. 
 
Cim-Bom'da Donk ile Fernando kulübede beklerken, Sivas'a gelip tribüne çıkan yabancılar ise Nagatomo ile Mitroglou oldu. 
 
100. yıla özel koreografi
 
Sivas Kongresi'nin 100. yılı nedeniyle Sivas'ta oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde karşılaşma öncesi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hazırlanan koreografide bu tema işlendi. 
 
Karşılaşmayı 20 bine yakın futbolsever izledi. Akhisarsporlular yaklaşık 3 bin kişi ile azınlıkla kalırken, Galatasaray'a satılan 11 bin biletin tamamı tükendi. Bazı bölümlerde iki takım taraftarı yanyana maçı izlediler. 
 
27 bin 500 kişilik Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda bazı bölümler boş kaldı. Bunda Ramazan ayının olması ile beraber karşılaşmanın açık kanaldan yayınlanmasının etkisi görüldü. 
 
TFF tam kadro
 
Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hüsnü Hüreli, TFF Başkanvekilleri Nihat Özdemir, Ali Dürüst, Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çağlar ve Ali Özdoğan, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Sivas Valisi Salih Ayhan, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ve iki kulübün başkanları ve yönetim kurulu üyeleri izledi. 
 
Ayrıca Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da tribünde maçı takip etti.