Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini CNN Türk'te yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır ile spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler değerlendirdi.
 
"G.Saray bırak galibiyeti fark atamıyorsa..."

Bayındır, iki takımın da şapkalarını önlerine koyup bu maç hakkında düşünmeleri gerektiğini vurgulayarak, "Terzi de kötü kumaş da kötü. Sanki karşınızda dünyanın en iyi takımı var gibi anlatılıyor. Yok, düşmeye oynuyorsun. İki maç kaybet bak ne oluyor. Direnen oyuncun yok. 100 yıllık tarihi olan Fenerbahçe eğer bir derbi sonrasında 1-1'e şükrediyorsa bütün Fenerbahçe ailesinin şapkasını öne koyup düşünmesi lazım. Eğer Galatasaray, 20 yıldır yenemediği Fenerbahçe'yi, tarihinin en kötü döneminde yakalamış ve bırak galibiyeti fark atamıyorsa onun da şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım. Bu maçı kazansan şampiyonsun" ifadelerini kullandı.
 
 
Çelikler: "Fatih Terim, Feghouli'yi çıkararak hata yapmıştır"
Galatasaray'ın büyük bir fırsatı kaçırdığını söyleyen Çelikler, Fenerbahçe cephesinde ise teknik direktörü Ersun Yanal'ı eleştirdi.
 
"Galatasaraylı dostlarımdan mesaj geliyor biz bu Fener'i yenemeyeceksek kimi yeneceğiz diye. Pozisyon üretemedi Galatasaray. 55-60 dakika 10 kişi oynayan rakibine karşı tek pozisyonu var. Fatih Terim, Feghouli'yi çıkararak hata yapmıştır. Emre Akbaba bu seviyedeki takımlara karşı oynayamıyor. 4 milyon euroya transfer edilmiş futbolcudan bahsediyoruz. Diagne mücadele etti ama gene yok. Galatasaray açısından büyük kayıp"
 
"Ben Ali Koç olsam..."
"Fenerbahçe açısından mucizevi bir puan. Fenerbahçe taraftarının oynanan futboldan memnun kalmadığını düşünüyorum. Ben Ali Koç olsam, oturur, 'Gelecek sene 6 futbolcu alacağım hocam. Senle mi devam edeceğim yoksa başka teknik direktör mü alacağım? Seninle yemek yiyelim' derim. Ersun Yanal ile taraftar arasındaki aşk bitti.