Kağıthanesporlu taraftarların ev sahipliğinde Nurtepe'de düzenlenen  İstanbul Taraftar Grupları Birlik ve Beraberlik Yemeği'nde, Süper Amatör Lig maçı  öncesinde Küçükköyspor taraftarı 17 yaşındaki Muhammed Yücel'in bıçaklanarak  öldürülmesiyle gündeme gelen şiddete karşı, birlik ve beraberlik mesajı verildi. 
 
Kağıthane Tayfa taraftar grubunun düzenlediği organizasyon, merhum  Muhammed Yücel için okunan Yasin-i Şerif ile başladı, ardından dua edildi.
 
Kağıthane Kulüpler Birliği Başkanı Hasan Cevahir'in düzenlenmesine  destek verdiği barış toplantısına katılan taraftar gruplarından birer konuşmacı  söz aldı ve düşüncelerini iletti.
 
Yaklaşık 2 saat süren toplantının sonunda aralarında husumet olduğu  bilinen taraftar grupları birlikte fotoğraf çektirdi. Toplantıda söz alan bir  tribün lideri, "Evinden takımını desteklemek için çıkıp dönmeyen son kişi  Küçükköysporlu Muhammed kardeşimiz olsun." ifadesini kullandı.
 
"Bir araya gelmezler" olarak bilinen grupları aynı masada birleştiren  Kağıthanespor taraftarları adına son sözü alan Emre Tozar, "Semtimizden başlayıp  İstanbul'a saracak olan dostluk, barış ve kardeşliğin ilk adımlarını buradan  atıyoruz. Yılmadan, yorulmadan bu mücadeleyi hep birlikte sürdüreceğiz." diye  konuştu.
 
Yemekte, aralarında husumet olan bazı gruplar yan yana gelerek barış  sözü verdi.
 
İstanbul'da 30 Aralık 2018'de Küçükköyspor ile Yıldırım Bosnaspor  arasındaki Süper Amatör Lig maçı öncesinde, 17 yaşındaki Küçükköyspor taraftarı  Muhammed Yücel bıçaklanarak öldürülmüştü.
 
Türkiye Futbol Federasyonu, "artan şiddet ve yaşanan üzücü olaylar"  gerekçesiyle 4, 5 ve 6 Ocak'ta Türkiye genelindeki tüm amatör müsabakaların  oynanmayacağını duyurmuştu.