Benfica'ya attığı gol sonrası Portekiz'de gündem olan ve gol sevinci nedeniyle başta taraftarlar olmak üzere Benficalı yöneticilerin tepkisini alan Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca hakkında menajerinden açıklamalar geldi..

Portekiz basınına konuşan ve "Talisca Benfica'dan ayrılmayı hiç istemedi" diyen Talisca'nın menajeri Nuno Oliveira, 22 yaşındaki orta aha oyuncusunun Temmuz ayı ödemesini alamadığını ve parasız kaldığını dile getirdi.

Oliveira, "Beşiktaş, Ağustos ayının sonunda oraya giden birinin maaşını nasıl ödesin? Talisca'nın çocuğu doğduğunda, Benfica ona ödeme yapmadı. Parasız kaldı ve arkadaşlarının yardımına ihtiyaç duydu. O dönemde, Beşiktaş daha gündemde bile değildi, sadece Wolverhampton vardı" dedi.

Nuno Oliveira, "O 22 yaşındaki bir çocuk, ne o ne de eşi Portekiz'den ayrılmak istedi. Mükemmel bir uyumları var, çocukları burada doğdu. O bir paralı asker değil, ailesi hakkında endişeleniyor. Adapte olamayacağınız bir ülkede kazanacağız para 30-40 bin euro. İnsanlar futbolcuların diğer işçilerden farklı olduğunu düşünüyor. Ay sonuna geldiğinizde ve şirketiniz size ödeme yapmadığında ne olur? Eminim, siz de zorluk çekersiniz" ifadesini kulandı.

Ajansspor