Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9. haftada göreve başladığında  "O sene bu sene" sloganıyla yola çıktıklarını ve Allah'ın nasip etmesiyle Süper  Lig'e çıktıklarını ifade etti.
 
Süper Lig'deki hedeflerini yüksek tutacaklarını ve aynı sloganla  başarıya ulaşmaya çalışacaklarını dile getiren Çetin, takıma destek olan şehre  teşekkür etti. 
 
"Yücel hocamızla devam etmeyi düşünüyorum" 
 
Teknik direktör Yücel İldiz ile devam etme kararı almak istediklerini  anlatan Ali Çetin şöyle konuştu: 
 
"Yönetim kurulumla görüşeceğiz. Ama benim fikrimi sorarsanız, ben  Yücel hocamızla devam etmeyi düşünüyorum. Yolda adam değişmememiz lazım. Yücel  hocamızdan hiç şikayetimiz yok. Biz görevimizi yaptığımız sürece futbolcular ve  teknik yönetim zaten görevini yapıyor. Önemli olan bizim görevimizi yapıp  insanlara olan borcumuzu ve sorumluluğumuzu bilmemiz.
 
Bu kulüp küllerinden doğdu. 8 aydan beri 1 kuruş gelirsiz kulübe çok  ciddi paralar harcadık. Bu paraları da iş dünyasından ve diğer oluşturulan farklı  projelerden kazandık. Kazandıklarımızı futbolcularımıza verdik, masraflarımızı  öyle çıkardık ve şampiyon olduk. İnşallah bu hafta şampiyon olacağız. Ama bir üst  ligi garantiledik. Süper Lig'deki hedefimiz ilk 5'te oynamak."
 
Çetin, kamuoyundaki yönetimin değişeceği söylentilerinin doğru  olmadığını, kaptanın geminin başında bulunduğunu kaydetti.
 
Stat kapasitesini artırma çalışması
 
Planlanan stat projesini yakından takip ettiğini, şu anda projenin  başlaması halinde bile en az 3 yıl süreceğini aktaran Başkan Çetin, "En azından  insanları yağmur, çamur ve güneşten kurtarmak için mevcut Denizli Atatürk  Stadı'ndaki açık tribünleri kapatmayı düşünüyoruz. Yetersiz gelirse de iki kat  şeklinde çözüm bulacağız. Bunu sezon içinde parça parça yaparak stat kapasitesini  de 20 bine çıkarmak istiyoruz." şeklinde konuştu.