Spor Toto Süper Lig'in ilk 2 haftasında çaykur rizespor'a 3-2, Eskişehirspor'a 4-2 mağlup olan Gençlerbirliği'nde fatura, Teknik direktör Stuart Baxter'a kesildi. Kırmızı siyahlı kulüp, İskoç çalıştırıcı ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

CAVCAV 'UZUN ARAŞTIRMALARDAN SONRA BULDUK' DEMİŞTİ

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Stuart Baxter'in 29 Haziran'daki imza töreninde yaptığı konuşmada, İskoç teknik adamı uzun araştırmalardan sonra bulduklarını ifade etmişti.

"Çok teknik adam değiştirdiği" yönünde eleştiriler aldığını vurgulayan Cavcav, "Takımımın menfaatleri doğrultusunda gerekirse değil 7, 17 teknik adam değiştiririm. Hocamız, çalıştığı yerlerde şampiyonluklar ve kupalar kazanmış bir isim. Zaten oturmuş bir kadromuz var. Yeni arkadaşlarımızla birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

BAXTER 'GURUR VERİCİ BİR FUTBOL OYNATACAĞIM' DEDİ AMA...

Teknik direktör Stuart Baxter ise "Buraya kendi futbol kültürüm ve geçmişte yaptıklarımla geldim. En kısa zamanda buraya adapte olmak istiyorum. Ne Japon, ne İngiliz, ne de İspanyol futbol kültürünü getirmeye geldim. Türk futbolu için en iyisini yapmaya, gurur verici bir futbol oynatmaya geldim" ifadelerini kullandı.