Bu bir ilandır

BAYERN

- Önce Bundesliga, arkasından Almanya Kupası ve son olarak da Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Bayern biraz durulur mu diyorduk, yeni sezona da 8-0'lık Schalke galibiyetiyle giriş yaptılar.

- Ivan Perisic ve Philippe Coutinho'nun kiralık kontratları sona erdi, Thiago Alcantara da Liverpool'a transfer oldu. Takıma Leroy Sane monte edildi. Manuel Neuer, Alexander Nübel ile yedeklendi.

- Macaristan kafilesinde hafif sakatlıkları bulunan David Alaba ve Alphonso Davies yer alırken, Kingsley Coman ise Almanya'da bırakıldı.

SEVILLA

- Geçen sezonun en dikkat çeken takım performanslarından birine de kuşkusuz Sevilla imzasını atmıştı.

- Pandemi arasından sonraki 11 La Liga maçında yenilgi yüzü görmeyip ligi 4. sırada tamamladılar, Avrupa Ligi'nde ise Manchester United ve Inter'i devirip kupaya uzandılar.

- Yenilmez armadanın 2 önemli parçası değişti. Ever Banega'nin yeni durağı Suudi Arabistan'ın Al-Shabab takımı olurken, Real Madrid'den kiralık olarak kadroda bulunan Sergio Reguilon da İspanya üstünden Tottenham yolcusu oldu.

- Sol beke Marcos Acuna takviyesi yapılırken, orta alana Real Sociedad'dan Oscar Rodriguez alındı ve 7 sezon sonra Ivan Rakitic takıma geri döndü.

%57'lik kesim 2020 yılında müze koleksiyonu yapan Bayern'in bir zafer daha kazanacağını düşünüyor...

Leroy Sane'nin Bayern formasıyla ilk golü! İzleyelim...