NBA'in en sessiz sakin organizasyonu San Antonio Spurs, geçtiğimiz sezon yaşanan Kawhi Leonard sorunu ile çalkalanmış ancak buna rağmen Manu Ginobili'nin tecrübesi ve LaMarcus Aldridge'in de etkileyici performansıyla sezonu 47 galibiyet ile tamamlayarak bir kez daha playoff tablosunun dışında kalmamayı başarmışlardı.

O Ginobili artık 41 yaşında ve efsanevi Arjantinlinin basketbolu bırakma ihtimali hâliyle yüksek sesle konuşulan konulardan. Bununla birlikte San Antonio Express-News'den Mike Finger'ın haberine göre Manu Ginobili'nin 2018-2019 sezonunda da oynayacağını ilerleyen günlerde açıklaması bekleniyor.

Finger'ın iddiasına göre Ginobili, muhtemelen önümüzdeki birkaç gün içerisinde internet üzerinden bir mesaj yayınlayacak ve bu mesajda gelecek sezon oynamak istemediğini söylemesi büyük bir sürpriz olacak.

Koç Gregg Popovich de bir diş macunu tüpü gibi Manu Ginobili'nin her zerresini kullanmadan bırakmayacağını daha önceki açıklamalarında belirtmişti.

41 yaşındaki Ginobili'nin gelecek sezon için 2.5 milyon dolar değerinde bir kontratı bulunuyor ve tecrübeli oyuncu geçen sezon 65 maça çıkarken 8.9 sayı ve 2.5 asist ortalamalarıyla oynadı.

Ginobili, şu anda NBA'in en yaşlı ikinci oyuncusu ancak San Antonio'lu taraftarlar yola onunla devam etmek konusunda hala istekli. (Eurohoops)

Günün en popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın!