Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlıların şubat ayı divan kurulunda açıklamalarda bulundu. Çebi, TFF'nin Göztepe maçıyla ilgili verdiği kararı tahkime taşıdıklarını söyledi ve Fikret Orman'ın açıklamalarına cevap verdi.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları:

Hakemler arasında ahbap-çavuş ilişkisi var, cezalı hakem bir hafta sonra VAR'da görev alabiliyor. TFF'ye de söyledim; artık yaşlı, algı yaratan hakemler istemiyoruz! Genç hakemler olsun, yapacaksa da genç hakemler hatayı yapsın. Dün akşamki mağlubiyet bizi çok üzdü ama kenetlenen takım gördüğümüz için umudumuz arttı.

Yöneticilerim ve ben sayın Abdullah Avcı'yı nerede eleştirdim. Başarısızlıklar, talihsizlik diyelim, olmadı. Hocaya karşı herhangi bir şekilde tartışmışlığımız yok. Şenol hocanın şampiyonluğu kaybettiğimiz sene kamuoyu önünde tartışıldığını, küstürüldüğünü iyi biliyorum. Her şey yapılmış gibi görünse dahi bünyemizdeki sporcuların nerede spor yaptığını gördüğümüzde çok üzüldük. Stadımızda uygun olan bölümlere onları taşıdık. İnşallah başarılı olduklarını da göreceğiz.

Ben hiçbir şeyden kaçmadım, (Fikret Orman hakkında) onun gibi kaçmadım. O kulübü yüz üstü bırakıp kaçtı.