Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Afrika basınında yer alan haberlerde Aaron Boupendza'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve oyuncunun Gabon Milli Takımı'nın Angola ile yapacağı maçın kadrosundan çıkarıldığı yönünde haberler çıkmıştı. Koronavirüse yakalanması halinde Boupendza'nın gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçında forma giyememe tehlikesi bulunuyor. Hatayspor'dan konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

A Spor'a konuşan Hatayspor basın sözcüsü Rahmi Vardı; "Biz de sosyal medyadan öğrendik. Resmi olarak doğrulattığımız bir şey yok. Oyuncumuz Türkiye'ye döndüğünde, burada gereken testleri yapacağız ve kamuoyunu bilgilendireceğiz" dedi.

Galatasaray maçı hakkında konuşan Rahmi Vardı; "Milli takımlara giden oyuncuları yokluğunda teknik heyetimiz Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanıyor. İdeal bir 11'imiz var ama yedeklerimiz ideal 11'e uygun değil. Boupendza en önemli silahımız. Koronavirüse yakalanması halinde hocamız gerekeni yapacaktır. Takımımız, Galatasaray karşısında aslanlar gibi oynayacak." sözlerini kullandı.

Boupendza için transfer açıklaması

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, transferde adı sık anılan Aaron Boupendza için de şunları söyledi:

"Oyuncu Hatayspor'da kalmak istedi. Spekülatif haberler çıktı. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe hem Beşiktaş'ın Aaron Boupendza ile ilgili haberleri çıktı. Boupendza'nın Türkiye'de bir takıma transfer olacağını sanmıyorum. Oyuncumuzun serbest bırakılmasını istiyoruz."