GS FB BJK transfer haberleri son dakika 31 Ocak KAP bildirimleri futbol severler tarafından araştırılıyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gelişmeleri son hız sürüyor. 31 Ocak 2019 günü, ara transfer döneminin kapanması için son gün olma özelliği taşıyor. Bu nedenle 31 Ocak transfer haberleri son dakika KAP bildirimleri futbol severler tarafından takip ediliyor. Kadrolarına takviye yapan takımlar yıldız isimlerle sözleşmeleri arka arkaya açıklıyor.

31 OCAK TRANSFER HABERLERİ

FENERBAHÇE'YE SLOVENYALI YILDIZ

Transferin son saatlerini hareketli geçiren Fenerbahçe, Sloven oyuncu Miha Zajc‘ı İstanbul‘a getirdi. 

Serie A ekiplerinden Empoli‘ye orta saha oyuncusu Miha Zajc‘in transferi için Empoli ile anlaşmaya sağlayan Fenerbahçe, 24 yaşındaki Sloven oyuncu için 3 milyon euro bonservis bedeli ve Salih Uçan‘ı verecek. Empoli, Salih Uçan‘ın bir sonraki satışından da %15 Fenerbahçe‘ye pay verecek.

Miha Zajc, İstanbul‘da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ‘Fenerbahçe, Tükiye‘nin en büyük kulüplerinden biri. İstanbul‘a ilk kez geliyorum. Türkiye‘de oynayan bazı oyuncuları tanıyorum. Bazı oyuncularla İtalya ve Slovenya‘da birlikte oynamıştım. Türkiye ligi, kaliteli bir lig ve önemli kulüpler var. Takıma yardımcı olmaya çalışacağım, kulüpteki durumun farkındayım. Elimden geleni yapacağım.‘‘ değerlendirmesinde bulundu.

2022 yılına kadar Empoli ile sözleşmesi bulunan Miha Zajc bu sezon Serie A‘da 20 maçta 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

MIHA ZAJC KİMDİR?

Doğum tarihi: 1 Temmuz 1994 

Uyruğu: Slovenya

Doğduğu il: Sempeter pri Gorici

Yaşı: 24

Boyu: 1,78

Mevki: 10 Numara, Merkez Orta Saha

Ayak: Çift

Güncel kulüp: Empoli

Sözleşme bitiş tarihi: 30 Haziran 2022

Milli takım: Slovenya Alt Yaş: 18 maç 2 gol | Slovenya: 9 maç 2 gol

Güncel piyasa değeri: 6 milyon Euro

Bu sezonki istatistikleri: 21 maçta 3 gol 3 asist

GALATASARAY'DAN STOPER SÜRPRİZİ

Forvet transferi dışında savunmasına da takviye yapmak isteyen Galatasaray‘a Belçika‘dan sürpriz bir transfer gerçekleştirdi. Galatasaray, Standard Liege forması giyen Kongolu savunmacı Christian Luyindama‘nın transferi için anlaşma sağladı.

Fatih Terim‘in ‘Maicon ayrılma bile Luyindama‘yı kesin alalım‘ dediği savunma oyuncusu için anlaşma sağlandı ve 25 yaşındaki Christian Luyindama‘nın saat 20:30‘da İstanbul‘da olacağı bilgisien ulaşıldı.

‘‘

Belçika basını da Galatasaray‘ın 25 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşma sağladığını ve Standard Liege de transfer için 8 milyon euro teklif ettiğini duyurdu. 

ARALIK AYINDAN BERİ İZLEMEDE

Sarı kırmızılı takımın, Luyindama‘yı Aralık ayının başından beri izlediği ve transferde ısrarcı olduğu kaydedildi. Christian Luyindama‘ya geçtiğimiz günlerde Rusya‘nın Krasnodar takımından 5.5 milyon euro teklif gelmiş ancak Liege kabul etmemişti.

TOLGAY ARSLAN TRANSFERİNDE İŞLEM TAMAM

Tolgay Arslan  Fenerbahçe‘de! Beşiktaş‘ta kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan içinFenerbahçe ile bir süredir yapılan görüşmeler noktalandı.

Tolgay Arslan için takasta gündeme gelen Şener Özbayraklı, Beşiktaş‘ın istediği maaşı vermemesi üzerine takından ayrılmayı kabul etmedi ve Fenerbahçe, 3,2 milyon euro bonservis bedeliyle Tolgay Arslan‘ı kadrosuna kattı. Tolgay Arslan bugün yapılan sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe formasını sırtına geçirdi. 

‘‘

BEŞİKTAŞ BOMBAYI PATLATTI

Beşiktaş‘ta transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala hareketli saatler yaşanırken, Shinji Kagawa bugün saat 16:00‘da İstanbul‘a geldi.

Beşiktaş Yönetimi, ‘Kimseyi istemem‘ diyen teknik direktör Şenol Güneş‘i Shinji Kagawa‘nın transferi konusunda ikna etti. Monaco‘ya transferi iptal olan Kagawa, Beşiktaş‘a imza atmak için 31 OcaK saat 16:00‘da İstanbul‘a geldi ve Japon futbolcu sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş ile resmi sözleşmenin altına imza atacak. 

Siyah-beyazlı takım yıldız oyuncu için Borussia Dortmund‘a kiralama bedeli ödemeyecek. Kagawa‘nın sezon sonu için satın alma opsiyonu da Beşiktaş‘ta olacak. Yıldız oyuncunun satın alma opsiyonu 1,6 milyon euro olarak belirlendi.

Lucien Favre ile yıldızı barışmayan Shinji Kagawa sezonun ilk yarısında Borussia Dortmund ile resmi maça çıkmamıştı.

GALATASARAY YUNAN GOLCÜYÜ AÇIKLADI

Galatasaray, Mbaye Diagne transferinin ardından Kostas Mitroglou‘nun da transferini tamamladı. 

İşte Galatasarya‘dan KAP‘a yapılan açıklama:

‘Profesyonel futbolcu Konstantinos Mitroglou ve kulübü Olympique De Marseille Sasp ile oyuncunun 1.5 sezonluğuna geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne geçici transfer bedeli ödenmeyecektir.

Futbolcuya ise 2018-2019 futbol sezonu için net 1.500.000 Euro ve 2019-2020 sezonu için net 2.600.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna Saygıyla duyurulur.‘

FENERBAHÇE SERDAR AZİZ'İ DUYURDU

Galatasaray‘da Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan Serdar Aziz, Fenerbahçe‘ye transfer oldu. Sarı-kırmızılılarla sancılı bir süreç karşılığında yollarını ayıran milli oyuncu, menajeri Haluk Canatar ile birlikte Fenerbahçe kulüp binasına geçti ve kendisini 3,5 yıllığına sarı-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeye imza attı.

Anlaşmanın yapılmasının ardından Fenerbahçe de transferi resmi internet sitesinden açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada ‘‘Kulübümüz, bonservisini elinde bulunduran 1990 doğumlu milli stoper Serdar Aziz ile 3.5 sezon için anlaşmaya varmıştır. Serdar Aziz‘e hoş geldin diyor, çubuklu formamız altında başarılar diliyoruz‘‘ ifadelerine yer verildi.

SERDAR AZİZ‘DEN F.BAHÇE FORMASIYLA İLK SÖZLER

Serdar Aziz, resmi açıklamanın ardından transferiyle ilgili kısa bir değerlendirme yaptı ve ‘‘Burada olduğum için çok mutluyum, duygularımı tarif etmek zor. Çok zor bir süreçten geçtim, ailem de beni bu formayla görmek istiyordu. Başkanımız Ali Koç‘a ve Semih Özsoy ağabeyime teşekkür ediyorum. Biz de menajerimle birlikte bu formayı çok giymek için çok uğraştık ve sonunda formayı giydim, çok da uzun yıllar inşallah giyeceğim. Taraftarımız bana güvensin, ben zaten tutkuyla oynayan bir oyuncuyum. Fenerbahçe‘yi en kısa zamanda hak etitği yere getireceğimize kimsenin şüphesi olmasın‘‘ ifadelerini kullandı.

2.3 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA FESİH

Galatasaray ayrılığı borsaya da bildirdi. Galatasaray, Serdar Aziz‘in sözleşmesini 2,3 milyon euro karşılığında feshettiğini açıkladı. Galatasaray‘ın yaptığı açıklamada, ‘Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir.‘ ifadeleri yer aldı.