Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1'lik Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından istifa ettiğini açıkladı.

İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;
Söylenecek fazla bir şey yok. Bireysel hatalardan beklemediğim hatalar bu seviyede olmaması gerekiyor ama oldu. Oyunsal olarak son dönemde inanılmaz bir düşü içerisindeyiz. Son oynadığımz maçlarda dibe vurd ubu istek ve arzu...
2 haftalık arada çok çalıştık, sistemi ve idman saatlerini değiştirdik ama olmadı. Futbolda bu kadar düşüş olmaz mantıklı değil yani. Bütün futbolcularda olmamalı en azından... Çok iyi başladık düşüş olacaktı biliyorduk ama bu kadar bütün takımın kopması çok enteresan. Daha arzulu daha istekli olmaları gerekiyordu. Malesef bazı şeyleri değiştiremiyoruz.

"BAŞKANA RAPOR VERDİM"
Kendi içimizde yaşadığımız sıkıtılar yaşadık. Biz de konsantrasyonumuzu kaybettik. Çalışmayan oyuncular var biz onları saha içinde zaten idare ediyorduk ama bu sorunlar saha dışına da sıçradı. Takımdan kopan oyuncular var ve biz birlikte hareket edemedik. Başkana zaten en az iki oyuncunun bu takımda olmamasıyla ilgili rapor verdim. Çünkü birlikte hareket edemedik biz bunu malesef beceremedik.
"ŞEHRE VE TAKIMA ZARAR VERMEK İSTEMİYORUZ"
Başarılı olduğunuz zaman herkes üstleniyor ama başarısızlığın tek sorumlusu benim ve biz bunu üstümüze alıyoruz. Biz bugün teknik ekip olarak bugün görevimizi bıraktık. Biz artık zarar verdiğimizi düşünüyoruz. Çok çaba sarf ettik ama değiştiremedik bazı şeyleri... Çok üzgünüz gerçekten son kalan 6 haftada 4 maç Kayserispor evinde oynayacak. Bizde takıma ve şehire zarar vermek istemiyoruz. En azından yeni gelen hocaya 6 haftalık bir kredi sağlamak istemiyoruz.