Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Beşiktaş'ın başında geçirdiği 1,5 sezonda 2 kupa kaldıran Sergen Yalçın ile sözleşme görüşmeleri devam ederken, Yalçın'ın hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmaları da sürüyor.

Beşiktaş'ın transfer listesi ve detayları şu şekilde:

KENAN KARAMAN

Beşiktaş'ın uzun süredir menajeriyle görüşmeler sürdürdüğü Kenan Karaman için Sergen Yalçın'dan flaş bir karar geldi. Karaman'ın aradığı tarzda bir futbolcu olmadığını rapor eden Yalçın, işin ağırdan alınmasını istedi.

ANDRIY LUNIN

Ukrayna medyasından flaş bir iddia geldi. Geçtiğimiz sezon Oviedo'da kiralık olarak forma giyen Real Madrid'li genç kaleci Andriy Lunin'i Beşiktaş'ın istediğini ileri sürdü.

MAME DIOUF

1.1 Milyon euro serbest kalma bedeli bulunan Mame Diouf için Beşiktaş girişimlerini sürdürüyor. Beşiktaş, 33 yaşındaki futbolcuyu ikinci santrfor düşüncesiyle değerlendirecek.

OMAR MASCARELL

Alman basınından flaş bir iddia geldi. Sky Almanya, Beşiktaş'ın İspanyol orta saha oyuncusu Omar Mascarell ile ilgilendiğini duyurdu. Siyah - beyazlıları bu transferde La Liga ekibi Villarreal ile yarışıyor.

ANDRE CARILLO

Beşiktaş, Al-Hilal forması giyen Carrillo için cazip bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Carillo, 2019 yılında 9.5 milyon euro bonservis ödenerek transfer edildi. Beşiktaş, satılacak futbolculara ve bütçeye göre yıldız futbolcuyu kadroya katması bekleniyor.

LUCAS MARTINS

Beijing Guoan'da forma giyen 29 yaşındaki Fernando Lucas, Beşiktaş'ın gündemine geldi. Yıldız futbolcuyu kadroya katmak isteyen Kartal, görüşmelere başladı.

ALEIX VIDAL

Valentine Rosier'de belirsizlik devam ediyor. Yıldız futbolcuya alternatif arayan Kartal, eski Barçalı Aleix Vidal ile temasları sıklaştırdı. Vidal bu sezon 19 maçta forma giydi 1 asist üretti.

ADAM OUNAS

Beşiktaş, Ghezzal ile anlaşmaya çalışıyor ancak işi sağlama alıyor. Ghezzal transferinde çıkacak aksiliklere hazırlıklı olan Kartal'ın alternatifi Napoli ile Haziran 2022'de sözleşmesi sona erecek olan Adam Ounas oldu.

DANNY WELBECK

Forvet arayışlarına devam eden Beşiktaş, geçen sezon Brighton'da forma giyen Danny Welbeck'i transfer etmek için çalışmalara başladı.

DIEGO COSTA

Diego Costa ile uzun süredir görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldıza teklifini sundu. Diego Costa'nın talepleri kabul edilirse Beşiktaş 2 yıl için 15 milyon euro gibi bir bedeli gözden çıkarmak zorunda kalacak. Costa'nın senelik 6 milyon euro net maaş, 2 milyon euro imza parası ve 1 milyon euro da menajer komisyonu talep ettiği ortaya çıktı.

Aspor