"Çok kolay, gereksiz, anlamsız, dikkatsiz yediğimiz 2 gol var"

"Oyunu kaybettiğimizi, güven kaybettiğimizi görüyorum. Oyunun ilerleyen zamanlarında oyuncuların güvensizlikleri, oyun formatını düzensiz hale getirdi. Haklı, haksız olabilir taç pozisyonu ama ondan sonra oyunun dışına konsantre oldu oyuncular. Yediğimiz gol, bizim için çok acemice. Taç olması önemli değil, ondan öncesi var. Hakemin takdir haklarından oyuncuların bu kadar etkilenmesini beklemiyorduk. Bizim için kayıp 3 puan. Çok kolay, gereksiz, anlamsız, dikkatsiz yediğimiz 2 gol var."

"Hakemler belli, rakipler belli, biz belliyiz. Ne olursa olsun çıkıp doğruları yapmamız gerekiyor. Hakem hataları ne olursa olsun, sinirlenebilirsin, kızabilirsin. Her maçta hakem hataları oluyor. Konuşabiliriz ama bunları söylediğinde temize çıkmış olmazsın."

"İpin ucu kaçtı"

"Oyuna o kadar müdahale oldu ki... Oyunun başlangıcı, kartlar, penaltılar, hepsi tartışılır ama oyun içinde tartışılmaz. Oyun disiplinini, oyunun gerekliliklerini iyi yapmak zorundayız. Akılla, sabırla... Çok ısrarla olunca, bir süre sonra ipin ucu kaçtı herhalde."

İlk 11'de başlayan Necip ile ilgili olarak Güneş, "Necip Uysal ile ilgili bir şikayetim yok. İyi olmasa zaten değiştirirdim." ifadelerini kullandı.