Fenerbahçe‘nin transfer listesinde yer alan Olivier Giroud ile ilgili son noktayı Chelsea Menajeri Maurizio Sarri koydu.

Napoli maçı sonrası basın toplantısında gelen soruya Sarri, ‘Olivier Giroud, Chelsea‘de kalacak. Kulübün 1 sezon uzatma opsiyonu vardı. 2 gün önce kulüple konuştum. Sözleşme uzatma opsiyonu kullanacakları konusunda Giroud‘yu bilgilendirmişler. Yani, sonuç olarak Giroud Chelsea‘de kalacak.‘ yanıtını verdi.

Kulüpten kiminle görüştüğüne ve detaylara dair gelen ikinci bir soruya İtalyan menajer, ‘Giroud elbette nihai kararı alacak kişi değil. Marina (Granovskaia - Kulüp CEO‘su) ile bu durumu konuştum. Olivier ile konuştuklarını, kalacağını söyledi. Daha fazlasıyla ilgili herhangi bir bilgim yok.‘ diyerek sözlerini noktaladı.

OLIVIER GIROUD, ‘MUTSUZUM‘ DEMİŞTİ!

Fransa Milli Takımı‘nın as forveti Olivier Giroud ise daha önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ‘Sahada olmadığım zamanlarda çok mutsuz oluyorum. İkincil rolde olmaktan keyif almıyorum. Mutsuzum. Önümüzdeki yıl kalacaksam daha önemli bir ol istiyorum. Bunu Marian‘ya söyledim. Bana gelen bazı teklifler de var. Önceliğim Chelsea ama kulübün kararı ne olacak bilemiyorum. Eğer kulüp bir forvet daha alırsa bu benim geleceğimi etkiler.‘ demişti.

(Sporx)