Final mücadelesinin ilk haritası, Wolfteam oyuncularının en çok oynadığı haritalardan biri olan Pain Laboratuvarı'ydı. Haritanın son anına kadar başa baş geçen mücadeleden galibiyetle ayrılan takım SuperNation oldu. Rakibine göre takımca daha fazla skor alan ve birlikte oynamayı daha iyi başaran SuperNation, bu sonuçla birlikte seride 1-0 öne geçmeyi başardı. 2 olanın şampiyonluğa ulaşacağı seride SuperNation, 1-0 öne geçerek aynı zamanda büyük bir avantaj elde etmiş oldu. SuperNation takımından Marky, gösterdiği performans ile takımının ilk haritadan galibiyetle ayrılmasında çok önemli bir rol oynadı.

Takımlar final serisinin ikinci haritası olan Covolt Köprüsü'nde yerlerini almasıyla başlayan mücadele, bambaşka bir sonuca ev sahipliği yaptı. Seriye tutunabilmesi için mutlak galibiyet parolasıyla serinin ikinci maçına başlayan Nexus takımı, sahip olduğu hırsı oyuna çok iyi yansıttı. İlk haritanın aksine çok daha baskın bir oyun oynayan Nexus, seriye eşitliği getirmeyi başardı. Haritadan 16-10 galibiyetle ayrılan takım, bu sonuçla birlikte bu mücadelede ben de varım dedi. Lawe ve Xneuo sergiledikleri performans ile haritanın kahramanları olmayı başardı.

Finalin son maçı ise Hurdalık haritasında gerçekleşti. İki takımında hata yapma lüksü yoktu zira hatanın telafisi olmayacaktı. 3 ayı aşkındır devam eden turnuvanın kazananını bu harita belirleyecekti. İki takımda bu durumun bilincinde olarak haritaya daha temkinli yayıldı. İki takımda rakibinin hata yapmasını beklerken, kontrolsüz baskınlardan kaçındılar. Tüm rauntlarda çok yakın geçen mücadelenin son anlarında SuperNation, tempoyu çok iyi bir şekilde arttırmayı başardı. Artan tempo ile farkı açmayı başaran ve haritayı 16-12 kazanan SuperNation, seriyi 2-1'e getirmeyi başardı. Serinin 2-1'e gelmesiyle birlikte ise şampiyonluğunu ilan eden SuperNation, sniperın en iyisi biziz dedi. Galibiyetin ve şampiyonluğun geldiği haritanın en çok skor alan oyuncusu ise ilk haritanın olduğu gibi Marky oldu. Aldığı 45 skor ile şampiyonluğun mimarlarından olan Marky, aynı zamanda 3 haritanın toplamında da en çok skor alan oyuncu oldu.

Gerçekleşen üçüncülük dördüncülük maçında ise Jesterof ile Classio karşı karşıya geldi. Rakibini Covalt Köprüsü'nde 9-7 yenmeyi başaran Classio, bu sonuçla birlikte Wolfteam Zaitsev Turnuvası'nı üçüncü sırada bitirmeyi başardı. Classio ekibi, bu başarısıyla birlikte aynı zamanda 7500 TL ödülünde sahibi oldu. Turnuvayı dördüncü sırada bitiren Jesterof ise 2100 TL ödülün sahibi oldu.