Skorer - Dünya futbolunun ünlü yıldızlarının sosyal medyadaki takipçi yarışı da bir en az saha içi sonuçları kadar dikkat çekiyor. Result Sports'un yaptığı araştırmada, Nisan 2019 itibariyle ünlü yıldızların sosyal medya platformlarındaki takipçi sayılarından bir liste oluşturuldu. Buna göre Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo, açık ara liderliği ele aldı. 
 
Ronaldo, Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarında toplam 363 milyon takipçiye ulaşarak birinci sırada yer aldı. İkinci sırada PSG'den Neymar gelirken, Brezilyalı futbolcunun 217 milyon takipçisi olduğu görüldü. Barcelona'nın ve dünyanın en iyisi olarak kabul edilen Lionel Messi ise biraz geride kaldı. Messi, 205 milyon takipçi ile üçüncü sırayı aldı.
 
İlk 10'da dikkat çekici isimlerden biri Arsenal'de oynayan Türk asıllı yıldız Mesut Özil oldu. Mesut, 74 milyon takipçiyle yedinci basamakta oturdu. LA Galaxy'de forma giyen Zlatan Ibrahimovic de 68 milyon takipçiyle 10. sıraya oturdu. Japonya'da Vissel Kobe'de top koşturan Andres Iniesta da 79 milyon takipçiyle altıncı sıraya adını yazdırdı.