Sneijder döndü ve bu akşam banko oynuyor. Nasıl bir Galatasaray seyredeceğiz?
Galatasaray'ın kaderini bu akşam Wesley Sneijder değil, Josue belirleyecek. 10 numara bölgesinde değil, merkez orta sahada görev yapacak. Selçuk ile birlikte Galatasaray için en kritik isim Josue. Onun performansı, maçta sonuca kesin etki edecektir. Sneijder'den çok Josue'yi olumlu ya da olumsuz maç sonunda konuşacağız gibi görünüyor.

JOSUE SORUSUNUN CEVABINI KİMSE BİLMİYOR
Riekerink, Josue konusunda neder bu kadar ısrarcı?
Onu ne biz ne de yöneticiler anlamış değil. Bu sorunun cevabını bilen de yok. Josue kanatlarda, 10 numara bölgesinde oynadı. Bu akşam da dediğim gibi merkez orta sahada boy gösterecek. Portekizli futbolcu sezon başından beri bekleneni veremedi. Bir anlamda kendi kaderini tayin edeceği gibi ona çok güvenenen Hollandalı hocanın da durumu onun ayaklarına bağlı.

ŞAMPİYONLUK GİDERSE, PODOLSKİ DE GİDER!
Transferde adı gündemden inmeyen Podolski ilk 11'de. Galatasaray'da kalacak mı?
Japonya'da transfer Mart ayında bitiyor. Bu yüzden Podolski'nin, Galatasaray'daki durumu o aya sarkabilir. Japonlar beklemede. Bizde ise transfer 31 Ocak'ta bitecek. Podolski'nin durumuna göre golcü transferi de her an olabilir. Ancak, ilerleyen günlerde Galatasaray şampiyonluk yarışına havlu atarsa, Alman yıldızın Japonya'ya gidişi kesinleşir.