Rıdvan Dilmen, programın başında "Anneler Günü" özelinde tüm annelerin bu gününü kutlayarak başladı. Dilmen çocukluk dönemleri hakkında konuşurken futbolculuk mesleğinin çok önemli bir meslek olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen, "Rıza Çalımbay ile aynı evde yaşarken o farklı idmandan ben farklı idmandan gelirdim ama Ortaköy'de çocukları top oynarken gördüğümüz zaman aralarına girerdik yani futbol böyle bir şey. Biz şuan kolay kolay görülmeyen bir virüs ile karşı karşıya kaldık. Bazen her şey durumda bir hayır vardır, annelerimizin ya da komşularımızın kıymetini anladık"

"Nihat Özdemir bu açıklamayı daha önce yapmalıydı"

"Biz açıkçası bu durumdan da çıkacağız. Biz burada bir itiraf yapmalıyız. Programı önceki günlerde olduğu gibi saat 14:00 civarında çektik ancak akşam saatlerinde TFF bir açıklama yaptı. Şimdi bizim içeriğimiz haksızlık olurdu o nedenle programı canlı yaptık. Tabii bu daha önce görülmemiş bir durum. TFF başkanı Nihat Özdemir bence bu açıklamayı daha önce yapmalıydı"

"Açıklamalarının ardından çok eleştiri oldu. TFF 2.Lig ve TFF 3.Lig Kulüpler Birliği Vakfı Volkan Bey'in açıklamalarını gördüm ve çok beğendim. Onlar oynamak istiyorlar ancak süre yeterli değil. Rıza Çalımbay ve Hikmet Karaman hocalarımız dışında televizyonlara çıkıp bu konuda açıklama yapan başka teknik adam olmadı. Örneğin Rıza Çalımbay'ın takımı kendi kariyeri ve kulüp tarihi için çok kritik bir yerde. Üzerindeki üç takım kendi aralarında oynayacak ve fikstür avantajı var ama oynamayalım demiyorlar, tarihi erken diyorlar"