Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Atakaş Hatayspor sportif direktörü Fatih Kavlak, bazı kulüplerin golcü oyuncu "Aaron Boupendza için anlaşmayı şimdiden yapalım, oyuncu sezon sonuna kadar sizde oynasın" diyerek teklifte bulunduğunu söyledi.  

DEĞERİ 10 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNE ÇIKIYOR 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kavlak, "Boupendza için transferi ara transferi döneminin son gününde Dinamo Kiev'le bir görüşmemiz oldu. Sıon bir kaç günde bu görüşmeyi yaptık. Bir kaç oyuncumuza daha teklifler oldu. Boupendza için 10 milyon Euro istiyoruz. Bu fiyata yaklaşabilecek bir kaç kulüple görüşmkelerimiz oluyor. Ama Boupendza gol atmaya devam ediyor ve onun transfer bedelini 10 milyon Euro'dan daha yukarı taşıyor. Sezon sonunda ne olur bilemiyorum. Dinamo Kiev teknik direktörü Lucecu ile Boupendza adına bir ikinci görüşme yapmadım. Üst düzey bir kaç kulüp, Boupendza için bizimle şimdiden anlaşma yapıp, oyuncunun sezon sonuna kadar bizde oynamasını kabul ediyor. Oyuncunun sezon sonunda değerinin çok yükselmesi çok daha olası..." şeklinde konuştu.

GOL KRALLIĞI YARIŞKMASINDA ONU GEÇMELERİ MÜMKÜN GÖZÜKMÜYOR 

Fatih Kavlak, "Boupendza, attığı 17 gol kadar pozisyona giriyor. Henüz 24 yaşında, bundan sonra çok daha fazla gol atacak. Larin 12 gol attı. Ama ben Boupendza'yı gol krallığı yarışmasında geçebileceklerini sanmıyorum. Boupendza tek biçimde gol atmıyor. Pozisyon yaratıyor, farklı açılardan gol atıyor. Gol krallığı yarışmasında onu geçmek mümkün gözükmüyor" dedi.