PES 2019'un pozisyonlara göre en iyi oyuncuları belli oldu.

PES 2019‘un kalede, defansta, orta sahada ve ileri uçta en yüksek reytingli 10 oyuncusunu aşağıda listeledik:

Kaleciler

Bu yıl yine De Gea, Neuer, Oblak ve Courtois ilk beş sırada yer aldıkları için çok fazla değişiklik görülmüyor. De Gea Premier League'deki performansından sonra, 91 puanla en üst sırada yer alarak PES 2019'un en çok aranan kalecisi olacak.

Defanslar

Neyse ki, PES 2019'da bu sene ilk beş savunmacı biraz daha farklı şekillendi. Geçen sene olduğu gibi, Ramos yine en üst sırada. Son birkaç sezondur olduğu gibi Hummels'in puanı biraz tartışmaya açık olsa da, Marcelo'nun yine en iyi beşte yer aldığını görmek güzel.

Orta Sahalar

Bu yıl PES 2019'da orta saha Kevin De Bruyne'e emanet. De Bruyne ve Kroos'un son iki sezonda çok iyi oynadıklarını söylemek adil olmakla birlikte, ilk beşin hayal kırıklığı Modric. Real Madrid'li oyuncu son iki sezonda fevkalade oynadı ve bu yılki FIFA Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla Turnuvanın Oyuncusu Ödülü'nü kazandı. Bu başarılarla, Modric 89 yıllık değil, en az 90-91 puan olmalıydı.

Forvetler

Yeni bir yıl ve yine Messi ve Ronaldo PES 2019'un en iyileri olarak zirveye ambargo koydular. İnanılmaz istatistikler ve popülerlikleri ile bu ikilinin futbol dünyasına uzun yıllar boyunca egemen olmasına şaşmamak gerek. Neymar ise bu yıl üçüncü sırada yer aldı.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, Bayern Münih‘in PES 2019'daki yokluğu, serbest transfer piyasasında bazı dünya çapında oyuncuların varlığı anlamına geliyor. Neuer, Boatang, Hummels, Alaba ve Lewandowski gibi oyuncular PES 2019'da takımınızın gelişimine büyük katkı sağlayacaktır.

PES 2019, 30 Ağustos'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında yayınlandı. (Psoyun.com)