Panky, dün yaptığı Twitch canlı yayını sırasında emeklilik kararının nedenlerini ve eski günlerini anlattı. Birçok önemli açıklamada bulunan oyuncu, bundan sonra tam zamanlı yayıncı olacak.

Uğur "Panky" Taş, kararının nedenleri arasında son olarak oynadığı takım Beşiktaş Esports'ta VF Şampiyonluk Ligi'ni 7. sırada bitirmenin de etkisi olduğunu söyledi. Ayrıca Elwind'in de aklını çeldiğini söyleyen Uğur, yayın yapmayı da sevdikten sonra emekli olmaya karar verdiğini açıkladı.

Esporcuyken daha çok kazanıyordum!

Kendisine karşı sosyal medyada "Twitch'te parayı gördü, esporculuğu bıraktı." yorumlarını yapanlara da cevap veren Uğur, esporcuyken yayıncılığa göre daha çok kazandığını dile getirdi. Ancak esporculuğun daha zor olduğunu ve üzerinde daha fazla baskı olduğunu belirten Panky, yayıncılığa geçişiyle aslında rahatlığı seçtiğini söyledi.

Çok iyi bir oyuncu olamadım!

Esporun zorluklarından bahsederken, psikolojik olarak da çok yıprandığını söyleyen Uğur, sosyal medyada taraftarların baskısı, takımın baskısı, kazanma baskısı gibi faktörler nedeniyle bir süre sonra artık yorulduğunu dile getirdi. Ayrıca hiçbir zaman çok iyi bir oyuncu olamadığını da sözlerine ekledi.

Beşiktaş'tan sonra güzel teklifler geldi!

Beşiktaş'tan sonra birkaç takımdan güzel teklif aldığını dile getiren Panky, artık kimsenin ona scrim(antrenman maçı) yaptıramayacağını söyledi. Kararının kesin olduğunu ve artık sadece tam zamanlı yayıncı olacağını söyleyen Uğur, "Bana bundan sonra scrim attıracak adam, anasının karnından doğmadı!" dedi. (Playerbros)