Stuttgart

- Son 8 lig maçında galibiyeti olmayan Ozan Kabak'lı Stuttgart, kendisi gibi düşme hattında yer alan Hannover'i ağırlıyor.

- Genç stoperimiz devre arasında Galatasaray'dan Alman ekibine transfer olmuştu ama forma giydiği 5 maçta da galibiyet yüzü göremedi. (2B-3M)

- Takımın menajeri Markus Weinzierl, stoper alternatiflerinden Timo Baumgartl'ın maç kadrosunda olacağını açıkladı. Sol bek Borna Sosa ve sağ bek Pablo Maffeo maç saati netleşecek.

- Ozan Kabak'ın ilk 11'de forma giyip giymeyeceği konusunda pozitif düşüncelere sahip olabiliriz zira Weinzerl, Werder Bremen maçındaki takım oyunundan memnun olduğunu dile getirdi ve Bundesliga'nın resmi sitesinde Ozan, muhtemel 11'de yer alıyor.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Responsive Spor Nesine Haber İçi Bahis Kontrolleri

Hannover

- Son 12 lig maçında sadece 1 kere kazanabilen, deplasmanda bu sezon oynadığı 11 maçta hiç galibiyeti olmayan (4 beraberlik) Hannover, Stuttgart'ın da altında 17. sırada yer alıyor.

- Takımda 8 de eksik var! Önem sırasını göz önünde bulundurursak savunma kurgusundaki Matthias Ostrzolek ve forvet hattından Niclas Füllkrug ile Ihlas Bebou'nun yoklukları takım adına kritik diyebiliriz...

- Stuttgart ile oynadıkları son 6 maçta yenilgilerinin olmaması, bu maç için onlar adına öne çıkan tek artı noktanın olduğunu söyleyelim. (4G-2B)

Ozan Kabak'ın Bundesliga maçları CANLI yayınlarla Nesine.com'da, kaçırmayın!

Content Video - İddaa Tahminleri - 3 Mart 2019 (2 TEK MAÇ)