Onur Dinçer / Skorer Özel
 
Süper Lig'de şampiyonluğunu, Başakşehir'i mağlup ederek ilan eden Galatasaray, sezonun son maçına yarın Sivasspor deplasmanında çıkacak. Sivas 4 Eylül Stadı'na 2018-19 sezonu şampiyonu olarak çıkacak sarı-kırmızılılar, ev sahibi ekip tarafından misafirperverlikle karşılanacak.
 
Skorer'e konuşan Sivasspor Sportif Direktörü Oray Otyakmaz, ‘Galatasaray sahaya çıkarken, Sivassporlu futbolcular tarafından alkışlanacak mı?' yönündeki sorumuza şu yanıtı verdi:  "Planlanmış bir seremoni tarzında bir şey yok ancak kuvvetle muhtemel şampiyonu iyi uğurlamadan bırakmayız. Galatasaray sonuçta ligimizin şampiyonu, tabii ki alkışlarız; niye alkışlamayalım. Bu işler spontane gelişse de kuvvetle muhtemel dediğim gibi alkışlarız." 
 
‘Son maçımız, kazanmak istiyoruz' 
 
Sivassporlu yönetici şöyle devam etti: "Galatasaray maçı kendi sahamızda. Sezonun son maçı, kazanmak ve sezonu iyi bitirmek istiyoruz. İnşallah kazanırız. Fatih Terim'in son maçta gençlere ağırlık vereceğine dair şeyler duydum ama Galatasaray sonuçta Galatasaray'dır. Yedekler ve gençler kendilerini göstermek için işi sıkı tutarlar bu tip durumlarda."