Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler
 
Galatasaray'ın yeni transferi Ömer Bayram Hollanda basınına açıklamalar yaptı. Akhisarspor'dan transferin son anlarında 400 bin euro karşılığı sarı-kırmızılı ekibe kazandırılan 27 yaşındaki sol bek transfer süreci ve hissiyatına yönelik sözlerini paylaştı. 
 
Hollanda'da NAC Breda altyapısından yetişen Bayram "Galatasaray'a transferim Türkiye'de yankı uyandırdı, büyük haber oldu. Ben de bir gün içinde Instagram hesabımda 30 bin takipçi kazandım. Altı yıl önce NAC'ın sol kanat oyuncusuydum. Şimdi Şampiyonlar Ligi futbolcusu oldum" dedi. 
 
‘Gerçek olduğunu fark etmem zor oldu' 
Çocukluğundan beri Galatasaray taraftarı olduğu belirtilen futbolcu "Geride uykusuz geceler bıraktım. Benim için bir rüyanın gerçeğe dönüştüğünü fark etmek epey zor oldu. Hala daha her şey çok taze. Doğru bir adım mı diye düşünüyorum. Akhisar'da kalsam Avrupa Ligi'nde oynayacaktım şimdi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım"" diye konuştu.  
 
‘Bonservis ödemeleri güvendiklerini gösteriyor'
Ömer Bayram şöyle devam etti: "Galatasaray benim için bonservis parası ödedi. Bu da bana güvendiklerini gösteriyor. Sözleşmemin bitmesine bir yıl kalmıştı, sonuçta bekleyebilirlerdi. Şimdi sol bekte Nagatomo ile forma yarışına girmem gerekiyor".