Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Geçtiğimiz salı günü yaptığı kaza sonrası ölümden dönen ve hala tedavisi için hastanede bulunan dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, sessizliğini bozdu.

Workday Championship turnuvasında birçok golfçünün kendisiyle özdeşleşen kırmızı tişörtü tercih etmesi üzerine kişisel Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Woods, destekten dolayı minnettar olduğunu dile getirdi. ABD'li golfçü yaptığı paylaşımda, "Televizyonu açıp tüm kırmızı gömlekleri gördüğümde bugünün ne kadar dokunaklı olduğunu açıklamak zor. Her golfçü ve her taraftar için, bu zor zamanları atlatmama gerçekten yardımcı oluyorsunuz" ifadelerini kullandı. Turnuvaya katılan golfçüler Rory McIlroy ve Patrick Reed, giydikleri kırmızı tişörtle Woods'a destek vermişlerdi. 

"Annem güç rengim olduğunu düşünüyor"

Tiger Woods, golfçü olduğu ilk günlerden beri Pazar günleri kırmızı tişört giyiyor. Annesinden ilham aldığını belirten Woods, daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Pazar günleri kırmızı giyiyorum çünkü annem bunun benim güç rengim olduğunu düşünüyor" demişti. ve bu duru ve daha önce annesi Tida'dan ilham aldığını söyledi.

Sağlık durumu iyi

Sağ ayak ve bileğinden ameliyat olan 45 yaşındaki golfçünün sağlık durumu iyi olduğu belirtiliyor. Güvenlik yetkilileri Woods'un kaza anında emniyet kemeri takıyor olmasının hayat kurtardığını söyledi.

Fanatik Dış Haberler