Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki  antrenmanda futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç  yaptı.
 
Futbolculardan Recep Niyaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada,  yarın evlerinde oynayacakları maça Süper Lig bileti almak için çıkacaklarını  söyledi.
 
Zoru seven bir takım olduklarını belirten Recep Niyaz, "Matematiksel  olarak yendiğimiz takdirde çıkıyoruz. Ancak ben hala çok tedirginim. Çünkü  futbolun şakası yok. Top kaleye girmediği müddetçe kazanamazsınız. O yüzden ciddi  bir şekilde maça hazırlanıyoruz. 90 dakika canımızı dişimize takıp mutlu sona  ulaşmak istiyoruz." diye konuştu.
 
Yeşil-siyahlı futbolculardan Keremcan Akyüz ise Süper Lig'e çıkma  biletini şimdiye kadar almaları gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti: 
 
"Evimizdeki 5 maçtan birini ya da ikisini kazansaydık şu anda çok  farklı durumda olurduk. Geçmişin acısını yarınki maçta çıkaracağız. Bu maç,  Denizlispor için 10 senenin maçı. İnşallah güzel bir atmosfer olur ve şenlik  havasında geçer. Çok zor günler yaşadık, 11 oyuncunun kadroya yazılamadığı  günleri hatırlıyorum. Ancak çok şükür bugünlere geldik. Üç puanı alıp takımımızı  hak ettiği yere çıkaracağız."