Kemal Özdeş ile yolların ayrılmasının ardından ligin 8. haftası  öncesinde 2 Ekim 2018'de takımın başına geçen deneyimli teknik adam, Kasımpaşa'da  224 gün görevde kaldı.
 
Denizli, lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde averajla 6. sırada  devraldığı lacivert-beyazlı takımla beklentileri karşılayamadı.
 
Ligde 32. haftanın ardından 38 puan ve averajla 13. sıraya gerileyen  Kasımpaşa'da Mustafa Denizli, görev süresinde sürekli dile getirdiği Avrupa  kupalarına katılma hedefini gerçekleştiremedi.
 
Ligde 25 maçta 26 puan
 
Kasımpaşa, Süper Lig'de Mustafa Denizli yönetiminde çıktığı 25 maçta  26 puan toplayabildi.
 
Lacivert-beyazlı ekip, 8. hafta öncesinde göreve gelen Denizli ile  ligde sadece 7 galibiyet alabildi.
 
Deneyimli teknik adam ile lig müsabakalarında 13 mağlubiyet yaşayan  Kasımpaşa, 5 karşılaşmada ise sahadan birer puanla ayrıldı.
 
Bu maçlarda rakip fileleri 36 kez havalandıran lacivert-beyazlılar,  kalesinde ise 44 gol gördü.
 
Özdeş'in gerisinde kaldı
 
Mustafa Denizli, Kasımpaşa'da selefi Kemal Özdeş'in gerisinde kaldı.
 
Kemal Özdeş yönetiminde lige iyi başlayan Kasımpaşa, maç başına 1,71  puan ortalaması tutturdu.
 
Lacivert-beyazlı takım, Özdeş'in ardından 8. haftada göreve gelen  Denizli yönetimde ise Süper Lig'de müsabaka başına 1,04 puan ortalamasıyla  mücadele etti.
 
Kupada çeyrek final oynadı
 
Kasımpaşa, Mustafa Denizli yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'na çeyrek  finalde veda etti.
 
Şampiyonluğa ulaşan takımın doğrudan UEFA Avrupa Ligi'ne katılacağı  kupaya dördüncü turdan dahil olan lacivert-beyazlı takım, sırasıyla Batman  Petrolspor, Menemen Belediyespor ve Aytemiz Alanyaspor'u eleyerek çeyrek finale  yükseldi.
 
Çeyrek finalde 2017-2018'in şampiyonu ve bu sezonun finalisti  Akhisarspor ile eşleşen Kasımpaşa, rakibine 3-1 ve 2-1'lik skorlarla mağlup  olarak kupadan elendi.