Özellikle ülkemizdeki oyuncuların beklemekten sıkıldığı oyunlardan birisi de, kuşkusuz Mount & Blade 2 Bannerlord. Şirket oyuna ait pek çok içerik ve görüntü yayınlamasına karşın, yeni oyunla ilgili tarih vermekten kaçınıyor. Bununla birlikte yeni oyuna ait, oyuncuları mutlu edecek bir açıklama yapıldı. Oyuna ait Steam sayfası üzerinden yapılan duyuruda, oyunun Gamescom 2019 etkinliğinde de oynanabileceği belirtildi.

Önceki yıl düzenlenen fuarda oyunun tek kişilik modlarına ve hikayelerine göz atabilen oyuncular, bu sene oyunculara özel hazırlanan demo içeriği oynayabilecekler. Bununla birlikte bu seneki fuarda oyuncular çoklu oyuncu modlarına da göz atabilecekler. Şirketin yeni etkinlikte yeni içerik ve görüntüleri de hayranları ile paylaşması bekleniyor.

Tüm bu gelişmelere karşın, şirket oyunun yayın tarihi ile ilgili bir bilgi paylaşmadı. Ancak beklentiler, şirketin yeni etkinlik sırasında bir duyuru yapabileceği yönünde. Bu sene Almanya‘da düzenlenecek olan Gamescom 2019, 21 – 24 Ağustos tarihleri arasında pek çok yapımcıya ev sahipliği yapacak.(ShiftDelete)