Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Bu bir ilandır

SİVASSPOR

- Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 5. sırada bitiren Sivasspor, yeni sezonu Moldova'da Caner Osmanpaşa'nın golüyle 1-0 kazanarak açtı.

- Orta alandan Claudemir ve savunmadan Robin Yalçın'ı kaybeden Yiğidolar, kadroya 4 önemli takviye yaptı.

- Sağ bek bölgesine Koray Altınay, stopere Dimitrios Goutas, hücum bölgesine Pedro Henrique ve Sefa Yılmaz transferleri yapıldı. Hücuma bir de Leke James eklendi, ilk maçta yedekten oyuna girdi.

- Geçtiğimiz sezon 14 gol katkısı (11 gol - 3 asist) yapan Olarenwaju Kayode'nin yeniden kiralanması TD Rıza Çalımbay'ı oldukça mutlu etmişti.

- Çalımbay, 1-0 biten ilk maç sonrası, rövanş öncesi; "Herkes elinden geleni yapacak. Kazanmak ve ülke puanı kazandırmak için bütün gayreti göstereceğiz..." dedi.

PETROCUB

- Moldova Ulusal Küme'de 2. olup UEFA Konferans Ligi ön elemelerinde oynama hakkı kazanan Petrocub, Hinceşti'deki ilk maçta sert futbol anlayışıyla dikkat çekmişti.

- Kadrosunda 2 Kamerunlu, 1 Fransız asıllı Portekizli bulunan Petrocub, bir önceki turda Kuzey Makedonya temsilcisi Sileks'i elemeyi başarmıştı.

- 2014/15 sezonundan beri Moldova'nın en üst düzeydeki liginde mücadele ediyor ve henüz şampiyonluk yaşayamadı. 2019/20 sezonunda Moldova Kupası'nı kazanmışlardı.

%55'lik kesim temsilcimiz Sivasspor'dan ilk maçta olduğu gibi rövanşta da galibiyet bekliyor...

Sivasspor'un Petrocub rövanşı öncesi yaptığı hazırlıklardan bir kesit...