Ligin bitiminin ardından Beşiktaş'ı bırakıp, mesaisini A Milli Takımı için verecek olan teknik direktör Şenol Güneş, planlamasını Türkiye Futbol Federasyonu'na aktardı.

Tecrübeli teknik adam, önceki gün TFF Başkanı Hüsnü Güreli ve Milli Takımlardan sorumlu Başkan vekili Ali Dürüst ile bir toplantı yaptı.

Güneş, Fransa ve İzlanda ile oynanacak kritik maçlar konusunda programını sundu. Buna göre milli formayı giyecek futbolcular, ligin bitiminin ardından eş ve çocuklarıyla birlikte Antalya'da kampa girecek. Bir sezon boyunca ailelerinden ayrı kalan futbolcuların durumunu düşünen Şenol Güneş, bu şekilde motivasyon sağlamanın hesaplarını yapıyor.

8 Haziran'da Fransa'yı Konya'da ağırlayacak olan Millilerimiz, bu karşılaşma öncesinde hem çalışacak hem de aileleriyle hasret giderip tatil yapacak. Ay-yıldızlı futbolcular, 11 Haziran'da da İzlanda deplasmanında başarı kovalayacak.

Üçlü, 7 Eylül'de yapılacak Andorra maçının nerede oynanması konusunda da görüştü. Karşılaşmanın İstanbul'da oynanması kararı alındı.

Kaynak: Skorer