Avrupa'nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur heyecanı, bugünkü iki maçla başlayacak. Elbette gecenin sonucu en çok merak edilen karşılaşması İngiltere'nin Manchester kentindeki Old Trafford stadında yaşanacak. Ev sahibi Manchester United, sahasında Fransız temsilcisi PSG ile kozlarını paylaşacak. Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildiğinde Manchester United karşısında herkes PSG'yi favori görüyordu. Ancak bugüne geldiğimizde her şey tam tersine döndü. Mourinho kovuldu, İngilizler çıkışa geçti. Solskjaer yönetiminde United, 11 maçının 10'unu kazandı, sadece 1 beraberlik aldı. Fransızlar ise iki büyük şok yaşadı. Önce Brezilyalı süperstar Neymar, sonrada golcü futbolcu Edinson Cavani sakatlandı.

Manchester United - PSG maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Old Trafford'ta oynanacak karşılaşma TSİ 23:00'te başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından izleyici bululaşacak. Karşılaşmanın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

Muhtemel 11'ler

Manchester United: De Gea, Young, Bailly, Lindelöf, Shaw, Herrera, Matic, Pogba, Lingard, Martial, Rashford

PSG: Buffon, Kehrer, Silva, Kimbempe, Bernat, Verratti, Marquinhos, Alves, Draxler, Di Maria, Mbappe

Devler Ligi'nde 'VAR' zamanı

Devler Ligi'nde ikinci tur heyecanı ile birlikte Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi de devreye girecek. UEFA Özel Komitesi'nin geçtiğimiz Aralık ayında aldığı kararla birlikte bu akşam ve sonraki tüm maçlarda tartışmalı pozisyonlarda hakemler, VAR'dan yararlanacak. Avrupa Ligi'nde ise VAR sistemi bu sezon sadece final karşılaşmasında uygulanacak.