Guardiola önderliğinde 4 Premier Lig, 2 Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı kazanan Manchester City, Devler Ligi'ne de galibibiyetle başlayarak seriyi 7 maça çıkardı. 

Dün oynanması gereken ama yoğun yağmur yağışının devam etmesi nedeniyle ertelenen karşılaşma bir günlük aranın ardından bu akşam oynandı. C Grubundaki karşılaşmada Manchester City, Alman temsilcisi Mönchengladbach'ı Agüero'nun golleriyle 4-0 mağlup etti. Guardiola önderliğinde 4 Premier Lig, 2 Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı kazanan Manchester City, Devler Ligi'ne de galibibiyetle başlayarak seriyi 7 maça çıkardı. 

Etihat'taki mücadelede City, golleri erken buldu. Ev sahibi ekibin Arjantinli yıldızı Sergio Agüero, 9. ve 28. dakikada penaltıdan attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi.

İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun üstünlüğünü elinde bulunduran Manchester City'de Agüero 77. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 3-0 yaptı. City, 90. dakikada 19 yaşındaki Nijeryalı golücüsü Kelechi Iheanacho'nun golüyle sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Dün Barcelona'nın Celtic'i 7-0 mağlup ettiği maçt hat trick yapan Messi'ye, Agüero'da Mönchengladbach maçında karşılık verdi.
LigTv