Atlanta Hawks ile sözleşmesi sona eren ve Avrupa piyasasında önemli talipleri olan Malcolm Delaney, kariyerinde ilk kez Çin'de forma giymeye karar verdi.

Eurohoops kaynaklarının doğruladığı bilgiye göre Malcolm Delaney Guangdong Southeastern Tigers ile sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezonu ligde 3. sırada tamamlayan Guangdong Southeastern Tigers'ın başında Litvanyalı koç Jonas Kazlauskas bulunuyor.

Guangdong Southeastern Tigers ile 1 yıl / 2 milyon Dolar'lık bir sözleşme üzerinde anlaşan Malcolm Delaney, takımının şampiyon olması halinde büyük bir bonusun da sahibi olacak.

Guangdong Southeastern Tigers'ın Genel Menajeri Zhu Fangyu, takımının yeni transferi hakkında şu ifadeleri kullandı: “Uzun zamandır Malcolm Delaney'i takip ediyoruz. NBA'e gitmeden önce de kendisiyle görüştük. Delaney, sahada çok enerjik bir oyuncu. Birden fazla ligde yaşadığı tecrübelerin takımımıza uyum sağlamasını kolaylaştıracağını ve Çin Ligi'nin ritmine uyum sağlamasını sağlayacağını düşünüyorum. Delaney, EuroLeague'de ve NBA'de yeteneklerini kanıtlamış bir oyuncu. Ona güveniyoruz ve gelecek sezonki performansını görmek için sabırsızlanıyoruz.” (Eurohoops)

Günün en popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın!