Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler
 
Trabzonspor'da bu sezon parlayan genç yıldızlar Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür, Avrupa'nın birçok kulübü tarafından yakından izleniyor. Son olarak Manchester United ve Lille kulüpleri de Kayserispor maçına scout göndererek takip etti. Lille konusunda ise farklı bir durum öne çıkıyor. Fransız ekibi bu sezon Ligue 1'de ikinci sırayı alarak yeniden zirve günlerini hatırladı.
 
Gelecek sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmak isteyen Lille, tıpkı 2010 yılında olduğu gibi yeni bir ‘Eden Hazard' arıyor. 2005'te Lille tarafından keşfedilip, 2007'den itibaren Lille A takımında yer alan Hazard, özellikle kulübün 2010-11 sezonunda kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olup, dikkatleri toplamıştı.
 
Lille, şimdi tam 9 yıl sonra yeni bir şampiyonluk ve başarı hayaliyle yeni bir ‘Hazard' takibinde duruyor. Trabzonspor'da da bu sezon çıkışlarıyla öne çıkan Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı da benzer potansiyel görülüyor. İki yıldızın yetenekleri, oyun zekaları ve bu sezon skor katkıları yakından inceleniyor. Sezonun kalan 3 maçında da bordo-mavili iki genç oyuncu izlenmeye devam edecek.
 
Özellikle 33. Haftadaki Beşiktaş maçında Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür vitrinde olacak.