Boston Celtics, 2017-18 sezonu boyunca sakatlık sorunlarıyla boğuşsa da iki All-Star oyuncusu olmadan Doğu Konferansı final serisini yedinci maça kadar taşımayı başarmıştı.

Sezonun henüz ilk maçında sakatlanan Gordon Hayward'ın sezonu kapatmasının ardından Kyrie Irving de dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonun bazı bölümlerinde oynamamış ve neticede Nisan ayında geçirdiği operasyonun neticesinde o da sezonu kapatmıştı.

Her iki oyuncunun da yeni sezonun başlamasıyla birlikte sahalara dönmesi bekleniyor. En azından kendisine hazır olup olmayacağı sorulan Irving, NBA.com'un haberine göre böyle söylüyor:

“Rahatlıkla, rahatlıkla. Yaz dönemindeyiz. Muhtemelen son yedi yıldır ilk kez geliştirmek istediğim konularda kendimi geliştirme ve üzerine çalışma fırsatı bulduğum ilk yazlardan biri bu.”

Öte yandan Irving'in yine kendi ifadelerine göre yıldız oyuncu çok ciddi bir sakatlıktan “ucuz yırtmış.” Dizindeki metal vidalar, stafilokok enfeksiyona neden olabilirmiş:

“Enfeksiyon riski bulunan kime sorsanız bunu önemsiz göstermeye çalışır. Bu kişisel bir durum çünkü vücudunuz bu süreçten geçiyor. Vücudumun elimin uzanmadığı bir bölümünde enfeksiyonla savaşıyordum. İçeri girip ne olduğunu görmeniz gerekiyor. Bende metal tel ve vidalardan kaynaklıydı enfeksiyon. Bu sebeple onları çıkartıp iki ay antibiyotik almam gerekti. Stafilokok olabilirdi ama neyse ki erken fark ettik. Hallolduğu için mutluyum. Çok uzun bir iki ay oldu.” (Eurohoops)

Günün en popüler basketbol bahislerini incelemek için buraya tıklayın!